Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Резервни части за TERMO KING

Ремък THERMO KING KDII 78-700

Ремък THERMO KING MDII 78-1012

Ремък THERMO KING MDII MAX 78-977

Ремък THERMO KING MDII, MDII MAX 78-1031

Ремък THERMO KING TS 500/600

Ремък THERMO KING UTS 78-1352

Осово уплатнение THERMO KING 22-1101

Съединител THERMO KING 107-0341 SMX

Филтри, ремъци THERMO KING

TERMO KING

TERMO KING

TERMO KING

Богат асортимент от ремъци и филтри на склад THERMO KING

Датчик ниво масло THERMO KING 41-402

Маслоотделител THERMO KING V200 / V300 / V400 / V500 / V250

Осово уплатнение THERMO KING 22-1100

Сензор температура вода THERMO KING TS SL

Сензор температура водаTHERMO KING SLX,SLXe.SLXi

Съединител THERMO KING

Съединител THERMO KING MD.KD.RD.TD.TS.UTS

Алтернатор THERMO KING

Алтернатор THERMO KING KD/MD/RD TDII/TS300/TS500 41-2194

Алтернатор THERMO KING SLe200, SLe400 41-5458

Алтернатор THERMO KING UTS 41-2705

Бубина 12v THERMO KING

Бубина обороти SL THERMO KING

Бубина соленоид THERMO KING

Бубина-12v THERMO KING

Вентилатор 12 V THERMO KING V100 / V200 / V300 / V400 / V500

Вентилатор 24 V THERMO KING V400 V500

Вибросорбер SMX / SL THERMO KING

Водна помпа THERMO KING

Водна помпа THERMO KING 13-0509

Водна помпа THERMO KING MD/TS/KD/RD 13-0507

Водна помпа THERMO KING SMX

Въздушен филтър SL200 THERMO KING 11-9300 SLX

Въздушен филтър THERMO KING

Въздушен филтър THERMO KING

Въздушен филтър THERMO KING SMX 11-7400

Въздушен филтър THERMO KING TS300/500 11-9059

Гарнитура за двигател THERMO KING

Гарнитура за двигател THERMO KING

Гарнитура за двигател THERMO KING

Гарнитура за двигател THERMO KING

Горивен филтър THERMO KING 11-9097

Горивен филтър THERMO KING 11-9098

Гориво подкачваща помпа THERMO KING

Гориво подкачваща помпа THERMO KING 11-8680

Датчик HP THERMO KING V500/RD/MD/KD 44-8064

Датчик вода THERMO KING 44-3018

Датчик температура THERMO KING SL200 40-974

Дехидратор THERMO KING KD/RD/TD TS-300/TS-500 61-800

Дехидратор THERMO KING SL 200,300, 400 61-600 TERMO KING

Дехидратор THERMO KING SL 61-600

Кликсан дефрост THERMO KING V200/V300

Ключ off-on THERMO KING MD / TS300 / TS500

Колянов вал за компресор THERMO KING X426

Колянов вал за компресор THERMO KING X430

Комплект гарнитури двигател THERMO KING

Компресор THERMO KING X430

Компресор Sanden THERMO KING TM-15

Компресор THERMO KING X426

Компресор TM-13 THERMO KING

Компресор TM-16 THERMO KING

Компресор TM-8 THERMO KING

Компресор ТМ-31 THERMO KING

Кондензатор THERMO KING V-Series TERMO KING

Маслен датчик THERMO KING SL/MD/TS/RD/SLX 41-6865

Маслен филтър THERMO KING 11-6182 TERMO KING

Маслен филтър THERMO KING 11-7382 TERMO KING

Маслен филтър THERMO KING 11-9100 TERMO KING

Маслен филтър THERMO KING 11-9182 TERMO KING

Маслен филтър THERMO KING 11-9321

Модул дефрост THERMO KING SL200 / SL400

Осово уплътнение THERMO KING

Осово уплътнение THERMO KING 22-1100

Осово уплътнение THERMO KING 22-778

Подакачваща помпа THERMO KING 41-7059

Подгревна свещ THERMO KING 44-7130

Реле THERMO KING

Реле алтернатор SB SMX SL THERMO KING

Ремонтен кит THERMO KING 60-0298 TERMO KING

Ремък THERMO KING MD-II 78-977 TERMO KING

Ремък THERMO KING SL 200,300,400 78-928 TERMO KING

Ремък THERMO KING SLX 78-1744 TERMO KING

Ремък THERMO KING TS200 78-1129 TERMO KING

Ремък THERMO KING TS500, XDS 78-1067 TERMO KING

Ремък THERMO KING TS500, XDS 78-1351 TERMO KING

Ремък вода помпа THERMO KING TS500 78-1026 TERMO KING

Ресивър THERMO KING SL200e SL400e 67-1542

Сензор обороти THERMO KING RPM 44-9298

Сензор температура THERMO KING GRADE MD/TS/RD/SL/SLX

Сензор температура THERMO KING NON GRADE MD/TS/RD SL

Соленоид обороти THERMO KING MDII/RDII, TS200.3000.500, SL200.300.400 44-9181

Соленоид-стартер THERMO KING

Старт стоп соленоид THERMO KING MD/TS/SL/RD/SLX 41-6383 42-0100

Стартер THERMO KING MD.TS

Стартер THERMO KING SL

Стартер THERMO KING SLX.SLXe.sLXi

Съединител THERMO KING SL 107-341

Съединител комплект SL 200,400, SMX THERMO KING 107-0343 TERMO KING

Съединител комплект SMX THERMO KING 107-0341 TERMO KING

Термостат THERMO KING

Термостат THERMO KING SL/SLE 11-9624

филтри комплект THERMO KING SMX