Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Резервни части за хладилни системи и инсталации за хладилни пикапи, бусове и камиони

ДОСТАВЯМЕ И ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ НА ВСИЧКИ МАРКИ ХЛАДИЛНИ СИСТЕМИ НА КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ

carrier

Резервни части за Carrier

termo king

Резервни части за Termo King

alex gah
frigiline frigoblock

Резервни части за FRIGOBLOCK

kerstner mitsubishi
Zanotti hwasung thermo