Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Термостат THERMO KING SL/SLE 11-9624

Начало » Резервни части за TERMO KING » Термостат THERMO KING SL/SLE 11-9624


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Термостат THERMO KING SL/SLE 11-9624Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Термостат THERMO KING SL/SLE 11-9624:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg