Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Съединител THERMO KING

Начало » Резервни части за TERMO KING » Съединител THERMO KING


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Съединител THERMO KINGЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Съединител THERMO KING:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg