Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Съединител THERMO KING SL 107-341

Начало » Резервни части за TERMO KING » Съединител THERMO KING SL 107-341


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Съединител THERMO KING SL 107-341Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Съединител THERMO KING SL 107-341:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg