Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Съединител Carrier Supra 950/944 50-01171-22

Начало » Резервни части за Carrier » Съединител Carrier Supra 950/944 50-01171-22


компресор Carrier

Резервни части за Carrier: Съединител Carrier Supra 950/944 50-01171-22Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Съединител Carrier Supra 950/944 50-01171-22:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg