Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Съединител комплект SL 200,400, SMX THERMO KING 107-0343 TERMO KING

Начало » Резервни части за TERMO KING » Съединител комплект SL 200,400, SMX THERMO KING 107-0343 TERMO KING


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Съединител комплект SL 200,400, SMX THERMO KING 107-0343 TERMO KINGЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Съединител комплект SL 200,400, SMX THERMO KING 107-0343 TERMO KING:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg