Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Суич дефрост Carrier Supra

Начало » Резервни части за Carrier » Суич дефрост Carrier Supra


компресор Carrier

Резервни части за Carrier: Суич дефрост Carrier SupraЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Суич дефрост Carrier Supra:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg