Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Стартер THERMO KING SLX.SLXe.sLXi

Начало » Резервни части за TERMO KING » Стартер THERMO KING SLX.SLXe.sLXi


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Стартер THERMO KING SLX.SLXe.sLXiЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Стартер THERMO KING SLX.SLXe.sLXi:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg