Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Стартер THERMO KING MD.TS

Начало » Резервни части за TERMO KING » Стартер THERMO KING MD.TS


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Стартер THERMO KING MD.TSЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Стартер THERMO KING MD.TS:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg