Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Соленоид-стартер THERMO KING

Начало » Резервни части за TERMO KING » Соленоид-стартер THERMO KING


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Соленоид-стартер THERMO KINGЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Соленоид-стартер THERMO KING:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg