Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Соленоид обороти THERMO KING MDII/RDII, TS200.3000.500, SL200.300.400 44-9181

Начало » Резервни части за TERMO KING » Соленоид обороти THERMO KING MDII/RDII, TS200.3000.500, SL200.300.400 44-9181


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Соленоид обороти THERMO KING MDII/RDII, TS200.3000.500, SL200.300.400 44-9181Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Соленоид обороти THERMO KING MDII/RDII, TS200.3000.500, SL200.300.400 44-9181:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg