Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Сензор температура THERMO KING NON GRADE MD/TS/RD SL

Начало » Резервни части за TERMO KING » Сензор температура THERMO KING NON GRADE MD/TS/RD SL


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Сензор температура THERMO KING NON GRADE MD/TS/RD SLЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Сензор температура THERMO KING NON GRADE MD/TS/RD SL:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg