Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Сензор температура THERMO KING GRADE MD/TS/RD/SL/SLX

Начало » Резервни части за TERMO KING » Сензор температура THERMO KING GRADE MD/TS/RD/SL/SLX


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Сензор температура THERMO KING GRADE MD/TS/RD/SL/SLXЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Сензор температура THERMO KING GRADE MD/TS/RD/SL/SLX:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg