Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Сензор температура водаTHERMO KING SLX,SLXe.SLXi

Начало » Резервни части за TERMO KING » Сензор температура водаTHERMO KING SLX,SLXe.SLXi


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Сензор температура водаTHERMO KING SLX,SLXe.SLXiЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Сензор температура водаTHERMO KING SLX,SLXe.SLXi:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg