Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Сензор температура вода THERMO KING TS SL

Начало » Резервни части за TERMO KING » Сензор температура вода THERMO KING TS SL


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Сензор температура вода THERMO KING TS SLЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Сензор температура вода THERMO KING TS SL:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg