Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Ресивър THERMO KING SL200e SL400e 67-1542

Начало » Резервни части за TERMO KING » Ресивър THERMO KING SL200e SL400e 67-1542


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Ресивър THERMO KING SL200e SL400e 67-1542Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Ресивър THERMO KING SL200e SL400e 67-1542:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg