Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Ремък THERMO KING MDII, MDII MAX 78-1031

Начало » Резервни части за TERMO KING » Ремък THERMO KING MDII, MDII MAX 78-1031


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Ремък THERMO KING MDII, MDII MAX 78-1031Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Ремък THERMO KING MDII, MDII MAX 78-1031:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg