Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

За нас

"Булфриго-Г" ЕООД е компания основана през 2000 г. в гр. София с основна дейност сервиз, продажба и монтаж на резервни части на транспортна хладилна техника. Фирмата предлага още изграждане и ремонт на хладилни системи и инсталации за пикапи, бусове и камиони с цел по-добра конкурентно спосцобност на пазара и задоволяване нуждите на клинетите.

"Булфриго-Г" ЕООД разполага с най-голямата и модерна база за извършване на дейността си.

"Булфриго-Г" ЕООД се отличава със своята лоялност, високото ниво на обслужване и не на последно място ниските и конкурентни цени, които предлага на българския пазар сред фирмите занимаващи се сервиз, продажба и монтаж на резервни части на транспортна хладилна техника.

Усилията на целия екип на "Булфриго-Г" ЕООД са насочени изцяло към нуждите и желанията на всеки обърнал се към техните услуги независимо от това дали компанията, с която работят е голяма или малка.

В основата на обслужването екипът от специалисти търси винаги най-изгодното и възможно най-доброто решение, за задоволяване и на най-специфичните нужди на своитре клиенти.

Референция за високото качество на работа и обслужване в нашата фирма е дългия списък с клиенти, които разчитат и се доверяват на работата ни вече 10 години в областта на хладилни системи и инсталации за автомобили.


сервиз и ремонт на хладилни автомобили
сервиз и ремонт на хладилни автомобили
сервиз и ремонт на хладилни автомобили
сервиз и ремонт на хладилни автомобили