Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Клиенти

Клиенти на Булфриго възползвали се от услугите ни: сервиз и ремонт на хладилните им автомобили и бусове, както и покупка на резервни част за хладилни инсталации и системи за автомобили.


• Дарко-АД

• Лактима-АД

• Пен Дор-АД

• ЕОС-ЛД-ООД

• Мес-Ко-ЕООД

• Май Дей-ООД

• Панда И.П -ЕООД

• Витела-България-ЕООД

• Данел-97-ЕООД

• Алма Либре-ЕООД

• Беръозка България-ООД

• Родопея ЕООД

• Океан-Е.Т

• Кони Селект-ООД

• Добрев трейд-ООД

• Яско-Комерс-ЕООД

• Сердика 94-ООД

• Ивегел-ЕООД

• Рея Фиш-ООД

• Лимекс-ЕООД

• Алпина-ЕООД

• Риъл Фууд-ООД

• Клас фууд - ЕООД

• Бон фууд ООД

• МБ-България-ООД

• Слатина Булгарплод-ЕАД

• Делита Трейд-ООД

• Ларго груп-ООД

• Фреш енд фууд лоджистик-ЕООД

• Югоплод-Ад

• Юнимийт Комерс-ООД

• Никон-Н.К.-ЕООД

• Ивелин Георгиев-ЕТ

и много други

• Белла Дистрибюшън-ЕООД

• Хаджийски и фамилия-ЕООД

• Костадин-Райков-Фивепи ООД

• Консул-ООД

• Милена-83 ЕООД

• Чефин-България-ЕООД

• Клас-ООД

• Бети-М-ЕООД

• Пал-Б.Г.-ЕООД

• Сонар-01-ООД

• Арон-ЕООД

• Meскомерс-ООД

• Симид-ЕООД

• Пикант Трейд-ООД

• Жоро 2006-ООД

Наши Клиенти за ремонт и сервиз на хладилни автомобили