Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Ремонтен кит THERMO KING 60-0298 TERMO KING

Начало » Резервни части за TERMO KING » Ремонтен кит THERMO KING 60-0298 TERMO KING


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Ремонтен кит THERMO KING 60-0298 TERMO KINGЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Ремонтен кит THERMO KING 60-0298 TERMO KING:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg