Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Ремонтен кит за съединител Carrier Supra 744 750 844 850 950 Carrier50-01165-20цена650лвбез ддс

Начало » Резервни части за Carrier » Ремонтен кит за съединител Carrier Supra 744 750 844 850 950 Carrier50-01165-20цена650лвбез ддс


компресор Carrier

Резервни части за Carrier: Ремонтен кит за съединител Carrier Supra 744 750 844 850 950 Carrier50-01165-20цена650лвбез ддсЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Ремонтен кит за съединител Carrier Supra 744 750 844 850 950 Carrier50-01165-20цена650лвбез ддс:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg