Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Пресостат HP вентилатор Carrier Xarios 150 / 200 / 300 / 350 R404a /134a

Начало » Резервни части за Carrier » Пресостат HP вентилатор Carrier Xarios 150 / 200 / 300 / 350 R404a /134a


компресор Carrier

Резервни части за Carrier: Пресостат HP вентилатор Carrier Xarios 150 / 200 / 300 / 350 R404a /134aЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Пресостат HP вентилатор Carrier Xarios 150 / 200 / 300 / 350 R404a /134a:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg