Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Подгревна свещ THERMO KING 44-7130

Начало » Резервни части за TERMO KING » Подгревна свещ THERMO KING 44-7130


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Подгревна свещ THERMO KING 44-7130Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Подгревна свещ THERMO KING 44-7130:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg