Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Подакачваща помпа THERMO KING 41-7059

Начало » Резервни части за TERMO KING » Подакачваща помпа THERMO KING 41-7059


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Подакачваща помпа THERMO KING 41-7059Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Подакачваща помпа THERMO KING 41-7059:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg