Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Модул дефрост THERMO KING SL200 / SL400

Начало » Резервни части за TERMO KING » Модул дефрост THERMO KING SL200 / SL400


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Модул дефрост THERMO KING SL200 / SL400Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Модул дефрост THERMO KING SL200 / SL400:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg