Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Маслоотделител THERMO KING V200 / V300 / V400 / V500 / V250

Начало » Резервни части за TERMO KING » Маслоотделител THERMO KING V200 / V300 / V400 / V500 / V250


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Маслоотделител THERMO KING V200 / V300 / V400 / V500 / V250Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Маслоотделител THERMO KING V200 / V300 / V400 / V500 / V250:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg