Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Маслен филтър Carrier 30-01090-04

Начало » Резервни части за Carrier » Маслен филтър Carrier 30-01090-04


компресор Carrier

Резервни части за Carrier: Маслен филтър Carrier 30-01090-04Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Маслен филтър Carrier 30-01090-04:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg