Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Маслен датчик THERMO KING SL/MD/TS/RD/SLX 41-6865

Начало » Резервни части за TERMO KING » Маслен датчик THERMO KING SL/MD/TS/RD/SLX 41-6865


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Маслен датчик THERMO KING SL/MD/TS/RD/SLX 41-6865Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Маслен датчик THERMO KING SL/MD/TS/RD/SLX 41-6865:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg