Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Кондензатор THERMO KING V-Series TERMO KING

Начало » Резервни части за TERMO KING » Кондензатор THERMO KING V-Series TERMO KING


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Кондензатор THERMO KING V-Series TERMO KINGЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Кондензатор THERMO KING V-Series TERMO KING:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg