Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Компресор fk40 FRIGOBLOCK

Начало » Резервни части за FRIGOBLOCK » Компресор fk40 FRIGOBLOCK


компресор FRIGOBLOCK

Резервни части за FRIGOBLOCK: Компресор fk40 FRIGOBLOCKЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Компресор fk40 FRIGOBLOCK:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg