Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Компресор THERMO KING X430

Начало » Резервни части за TERMO KING » Компресор THERMO KING X430


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Компресор THERMO KING X430Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Компресор THERMO KING X430:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg