Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Компресор за FRIGOBLOCK

Начало » Резервни части за FRIGOBLOCK » Компресор за FRIGOBLOCK


компресор FRIGOBLOCK

Резервни части за FRIGOBLOCK: Компресор за FRIGOBLOCKЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Компресор за FRIGOBLOCK:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg