Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Ключ off-on THERMO KING MD / TS300 / TS500

Начало » Резервни части за TERMO KING » Ключ off-on THERMO KING MD / TS300 / TS500


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Ключ off-on THERMO KING MD / TS300 / TS500Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Ключ off-on THERMO KING MD / TS300 / TS500:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg