Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Кликсан дефрост THERMO KING V200/V300

Начало » Резервни части за TERMO KING » Кликсан дефрост THERMO KING V200/V300


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Кликсан дефрост THERMO KING V200/V300Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Кликсан дефрост THERMO KING V200/V300:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg