Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Дехидратор THERMO KING SL 61-600

Начало » Резервни части за TERMO KING » Дехидратор THERMO KING SL 61-600


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Дехидратор THERMO KING SL 61-600Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Дехидратор THERMO KING SL 61-600:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg