Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Дехидратор THERMO KING SL 200,300, 400 61-600 TERMO KING

Начало » Резервни части за TERMO KING » Дехидратор THERMO KING SL 200,300, 400 61-600 TERMO KING


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Дехидратор THERMO KING SL 200,300, 400 61-600 TERMO KINGЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Дехидратор THERMO KING SL 200,300, 400 61-600 TERMO KING:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg