Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Дехидратор THERMO KING KD/RD/TD TS-300/TS-500 61-800

Начало » Резервни части за TERMO KING » Дехидратор THERMO KING KD/RD/TD TS-300/TS-500 61-800


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Дехидратор THERMO KING KD/RD/TD TS-300/TS-500 61-800Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Дехидратор THERMO KING KD/RD/TD TS-300/TS-500 61-800:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg