Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Дехидратор Carrier Maxima 1200/1300

Начало » Резервни части за Carrier » Дехидратор Carrier Maxima 1200/1300


компресор Carrier

Резервни части за Carrier: Дехидратор Carrier Maxima 1200/1300Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Дехидратор Carrier Maxima 1200/1300:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg