Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Датчик HP THERMO KING V500/RD/MD/KD 44-8064

Начало » Резервни части за TERMO KING » Датчик HP THERMO KING V500/RD/MD/KD 44-8064


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Датчик HP THERMO KING V500/RD/MD/KD 44-8064Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Датчик HP THERMO KING V500/RD/MD/KD 44-8064:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg