Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Датчик температура THERMO KING SL200 40-974

Начало » Резервни части за TERMO KING » Датчик температура THERMO KING SL200 40-974


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Датчик температура THERMO KING SL200 40-974Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Датчик температура THERMO KING SL200 40-974:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg