Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Датчик температура вода Carrier 12-60000-00

Начало » Резервни части за Carrier » Датчик температура вода Carrier 12-60000-00


компресор Carrier

Резервни части за Carrier: Датчик температура вода Carrier 12-60000-00Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Датчик температура вода Carrier 12-60000-00:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg