Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Датчик за температура вода Carrier Supra / Maxima Ultra / Vector 12-01145-04

Начало » Резервни части за Carrier » Датчик за температура вода Carrier Supra / Maxima Ultra / Vector 12-01145-04


компресор Carrier

Резервни части за Carrier: Датчик за температура вода Carrier Supra / Maxima Ultra / Vector 12-01145-04Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Датчик за температура вода Carrier Supra / Maxima Ultra / Vector 12-01145-04:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg