Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Датчик вода THERMO KING 44-3018

Начало » Резервни части за TERMO KING » Датчик вода THERMO KING 44-3018


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Датчик вода THERMO KING 44-3018Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Датчик вода THERMO KING 44-3018:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg