Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Гарнитура за двигател THERMO KING

Начало » Резервни части за TERMO KING » Гарнитура за двигател THERMO KING


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Гарнитура за двигател THERMO KINGЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Гарнитура за двигател THERMO KING:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg