Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Въздушен филтър THERMO KING SMX 11-7400

Начало » Резервни части за TERMO KING » Въздушен филтър THERMO KING SMX 11-7400


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Въздушен филтър THERMO KING SMX 11-7400Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Въздушен филтър THERMO KING SMX 11-7400:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg