Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Водна помпа THERMO KING SMX

Начало » Резервни части за TERMO KING » Водна помпа THERMO KING SMX


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Водна помпа THERMO KING SMXЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Водна помпа THERMO KING SMX:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg