Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Водна помпа THERMO KING MD/TS/KD/RD 13-0507

Начало » Резервни части за TERMO KING » Водна помпа THERMO KING MD/TS/KD/RD 13-0507


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Водна помпа THERMO KING MD/TS/KD/RD 13-0507Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Водна помпа THERMO KING MD/TS/KD/RD 13-0507:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg