Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Водна помпа Carrier Supra 850/950

Начало » Резервни части за Carrier » Водна помпа Carrier Supra 850/950


компресор Carrier

Резервни части за Carrier: Водна помпа Carrier Supra 850/950Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Водна помпа Carrier Supra 850/950:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg