Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Вентилатор 24 V THERMO KING V400 V500

Начало » Резервни части за TERMO KING » Вентилатор 24 V THERMO KING V400 V500


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Вентилатор 24 V THERMO KING V400 V500Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Вентилатор 24 V THERMO KING V400 V500:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg